Geschiedenis

Rotrex is al meer dan 40 jaar een toonaangevende leverancier van lieren en lierexpertise, met locaties in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. 

Rotrex Winches Company History

Rotrex biedt een breed huurassortiment, advisering en nieuwlevering van lieren, periodiek onderhoud, inspecties, renovatie van bestaande apparatuur, levering en installatie van apparatuur voor werkzaamheden op hoogte en levering van persoonlijke beschermingsmiddelen. De oorspronkelijke bedrijfsnaam van Rotrex is Lifting Gear Hire Ltd. (LGH), opgericht in Atherton (nabij Manchester) in 1970.

  • Marktleider door gestage groei - Gedurende 30 jaar is LGH vanuit autonome groei en acquisitie de grootste leverancier van hijs-en hefmaterieel geworden in het Verenigd Koninkrijk, met succesvolle overzeese operaties in de VS, Nederland en Duitsland.
  • Moment van overname - Begin jaren '90 heeft LGH (nu LGH Group Plc) NIM Winches (gevestigd in het Verenigd Koninkrijk) geacquireerd. Hiermee zijn specifieke kennis en expertise op het gebied van lieren verder verstevigd.
  • Oprichting Rotrex - Per 2007 is Rotrex Group Ltd. de nieuwe bedrijfsnaam voor LGH Group Plc., met Rotrex Winches en Rotrex OnSite als werkmaatschappijen. De oorspronkelijke oprichters van Lifting Gear Hire Ltd. zijn tot op heden eigenaar van Rotrex Group Ltd., inclusief de operaties in de VS, Nederland en Duitsland.

Een selectie van onze referenties

Rotrex Winches Company History

Rotrex Winches Customers

Rotrex Winches Customers

Rotrex Winches Company History