Testwerkzaamheden

Het uitvoeren van testwerk op lieren is van essentieel belang voor waarborging van prestaties, maar vooral veiligheid. Regelmatig zijn onze klanten tijdens uitvoer van testwerkzaamheden zelf ook aanwezig, om persoonlijk vast te kunnen stellen dat de lier en bijbehorende uitrusting geschikt zijn voor het beoogde gebruik.

Winch Testing

Rotrex hecht veel belang aan testwerk op lieren en heeft daarom geïnvesteerd in een uitgebreide range testapparatuur. Middels uitvoer van testwerkzaamheden kunnen we de klant garanderen dat de lieren volledig aansluiten op de behoefte en voldoen aan de actuele veiligheidsnormen.

Onze testfaciliteiten bestaan uit:

  • 250Te SWL Test Bed: – Deze testopstelling wordt gebruikt voor het testen van lieren of ander trek- en hijsmaterieel, zowel statisch als dynamisch, middels een hydraulische cilinder. Tevens geschikt voor het testen van het remsysteem op de lier (met overschrijding van SWL). Voorzien van een 250Te load koppeling met externe uitleesmogelijkheid en twee montageplatforms waarmee de kabel met back-tension geïnstalleerd kan worden.
  • Test Rig 1 – Geschikt voor testwerk op alle soorten lieren, tot maximaal 30 tonnes op een hoogte van 12 meter.
  • Test Rig 2 – Geschikt voor testwerk op alle soorten lieren, tot maximaal 10 tonnes op een hoogte van 5 meter.
  • Hoist Test Rig – Geschikt voor testwerk op kettingtakels tot 20 tonnes.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Winch Testing

Een selectie van onze klanten

Winch Testing

Rotrex Winches Customers

Rotrex Winches Customers

Winch Testing