Lierspecialisten

Waar de meeste bedrijven verhuren of verkopen, doen wij beide, en meer!

Rotrex heeft zich voor 100% gespecialiseerd in liersystemen en is met haar verhuurvloot, dienstverlening en ondersteuning leidend in de industrie. 

winch specialists

Rotrex is dé lierspecialist. Wij zetten ons dagelijks vol overgave in om het meest uitgebreide en gespecialiseerde aanbod van verhuur, verkoop, onderhoud en keuring van lieren te bieden, inclusief diverse ondersteunende diensten.

De verhuurvloot van Rotrex is één van de grootste van Europa, met wereldwijze beschikbaarheid, ongeëvenaarde expertise en een landelijke servicenetwerk. Al onze producten en diensten komen voort uit onze kwaliteitsgerichte bedrijfscultuur en zijn conform BSI ISO 9001:2008 accreditatie.

Onze verhuurvloot is niet alleen de grootste, maar ook de meest uitgebreide met een capaciteit van 100 kg tot 200 ton. Als er getrokken of gehesen moet worden, hoe ongebruikelijk dan ook, zijn wij er om u te helpen. Indien gewenst kan ons team van ervaren projectmanagers wijzigingen op lieren ontwerpen en realiseren, waarmee voor iedere situatie een passende oplossing geboden kan worden. Een dergelijk project wordt on-site vormgegeven, zodat de oplossing gegarandeerd op de gewenste wijze wordt gerealiseerd.

Waar de meeste bedrijven verhuren of verkopen, doen wij beide, en meer! Zo worden bijvoorbeeld al onze lieren getest en gecertificeerd, voordat deze ingezet worden. Onze klanten profiteren niet alleen van professionele technische support op afstand, maar ook op locatie. Minimalisering van downtime door het op locatie uitvoeren van een reparatie of inzetten van een ander middel is hierin een belangrijk speerpunt. Dit maakt Rotrex tot uw partner in alle trek- en hijswerkzaamheden.

 

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

winch specialists spacer

Een selectie van onze referenties

winch specialists spacer

Rotrex Winches Customers

Rotrex Winches Customers

Rotrex Winches Company History