Kwaliteit

Het team van Rotrex heeft gezamelijk meer dan 500 jaar lierexpertise, uitgebreide ervaring in diverse sectoren, en is vanuit passie gefocust op kwaliteit en het leveren van klantenservice van een uitzonderlijk hoog niveau.

Rotrex Winches Accreditations

Met toepassing van lieren in de meest veeleisende projecten en omgevingen, komt kwaliteit vanuit het hart van ons bedrijf.

Rotrex Winches Accreditations

Wij leveren de hoogste niveaus van kwaliteit:

  • Onafhankelijk beoordeelde kwaliteit - Rotrex is op al haar activiteiten BSI ISO 9001:2008 gecertificeerd. Periodieke audits door BSI (bekend als zeer kritische accrediterende instantie) en The Lifting Equipment Engineers Association verzekeren consistentie in processen en procedures. Tevens zijn wij onafhankelijk beoordeeld door First Point Assessment (onderdeel van Achilles Group).
  • Kwaliteit van producten - Het assortiment van Rotrex is opgebouwd uit merken die bekend staan om innovatieve ontwerpen, duurzame techniek en operationele effectiviteit. Wij verhuren en verkopen lieren en elektrische hijswerktuigen van Ingersoll Rand en OMAC Engineering. Tevens verhuren wij producten van de merken Thompson Winches, McTaggart Scott, Imatrans, Stothert & Pitt, SEB International, Thalens, Rozler en NIM Engineering.
  • Kwaliteit van processen - Rotrex garandeert dat de volledige verhuurvloot wordt geïnspecteerd, onderhouden en getest conform LOLER- en PUWER-richtlijnen. Deze werkzaamheden worden bij retourontvangst van ieder huurmiddel uitgevoerd door hoogopgeleide technici, waarna het huurmiddel gecertificeerd en gebruiksklaar kan worden aangeboden voor een nieuwe huurperiode.
  • Onderdeel van Rotrex Group - Borging van kwaliteit en service is onze bijdrage aan Rotrex Group, onderdeel van 's werelds grootste organisatie die is gespecialiseerd in verhuur, verkoop, onderhoud en fabricage van lieren en hijs- en hefmaterieel.

Een selectie van onze referenties

Rotrex Winches Accreditations spacer

Rotrex Winches Customers

Rotrex Winches Customers

Rotrex Winches Accreditations spacer