Huur

De huurvloot van Rotrex wordt wereldwijd ingezet, waaronder in Nederland maar ook  in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen.

Winch Hire

Veel bedrijven zijn inmiddels gewend om gespecialiseerde machines en materieel te huren. Het belangrijkste voordeel van huren is het tot een absoluut minimum reduceren van downtime. Daarnaast hoeft u zich gedurende de huurperiode niet te bekommeren over verborgen kosten, zoals afschrijving en veroudering, en behoud u in ieder project flexibiliteit om de beste oplossing in te zetten.

Bij beperkt gebruik of een onzeker toekomstig gebruik is huren al snel interessanter ten opzichte van aanschaf. Rotrex adviseert u graag in het maken van de afweging om te kiezen voor huur of aanschaf.

Rotrex biedt flexibele huurovereenkomsten, met een gebruiksduur van een aantal dagen tot onbepaalde tijd. Naast de lier kunnen tevens toebehoren meegeleverd worden.

Klantgericht

De huurvloot van Rotrex staat niet alleen bekend om haar omvang en keuzemogelijkheden, maar ook om haar goede technische conditie. Alle huurmiddelen worden strikt en planmatig preventief onderhouden en gekeurd conform de meest actuele normen. Vakmensen, technici met jarenlange ervaring en opleiding, dragen zorg voor inspectie van de uit huur terugkerende middelen. Hierdoor garandeert Rotrex dat ieder huurmiddel technisch in optimale staat is en veilig ingezet kan worden.

Met de combinatie van 500 jaar collectieve ervaring, kwalitatief hoogwaardige processen conform BSI ISO 9001:2008 en een duidelijke focus op de klant, scoort Rotrex al jarenlang hoge punten op klanttevredenheid.

Inhuur van operators

In een specifiek project kan het wenselijk zijn om naast een lier ook een operator in te huren. Inhuur van een ervaren operator levert een belangrijke bijdrage in een vlotte uitvoer van het project en het minimaliseren van vertragingen. De operators van Rotrex kennen onze machines door-en-door en hebben de expertise om deze efficiënt en veilig te bedienen. Graag leveren wij u een maatwerk-voorstel aan op basis van uw specifieke wensen.

Voor het huren van een lier - Neem contact op met ons

Een selectie van onze referenties

Winch Hire

Rotrex Winches Customers

Rotrex Winches Customers

Winch Hire