Werken met haspels – Rotators en statieven

Werken met haspels - Rotators en statieven

DR1

De DR1 lichtgewicht haspelrotator is geschikt voor een maximale haspeldiameter van 800 mm., een maximale haspelbreedte van 550 mm., tot een gewicht van 200 kg. Haspels worden eenvoudig op de haspelrotator gerold, op de verstelbare rollers, zodat de haspel vrij kan draaien.

DR2

De DR2 is de heavy duty utvoering van type DR1, en geschikt voor een maximale haspeldiameter van 1.200 mm., een maximale haspelbreedte van 580 mm. en tot een gewicht van 750 kg.

 

DR3

De DR3 heavy duty haspelrotator is geschikt voor een maximale haspeldiameter van 2.200 mm. en tot een gewicht van 1.500 kg. Haspels worden eenvoudig op de haspelrotator gerold, op de verstelbare rollers, zodat de haspel vrij kan draaien. Voorzien van vergrendelingsfunctie voor verwijdering van de haspel.

DD1

De DD1 horizontale haspelbok is ontwikkeld voor kabeluitgifte vanaf voertuigen. Geschikt voor gebruik tot een maximale haspeldiameter van 2 meter, tot een gewicht van 3.000 kg.

DLF1

Het DLF1 haspel-hefframe is geschikt voor een maximale haspeldiameter van 1.600 mm., tot een gewicht van 1.500 kg. Bij uitstek geschikt voor gebruik op kabelopslaglocaties. Het hefframe wordt in positive gereden, het kanteldeel ontgrendeld en de haspel kan vervolgens worden geheven. Geintegreerd veiligheidsmechanisme met ‘park position’. Eén van de weinige haspel-hefframes met een correcte en veilige werking.

LDS1

De LDS1 lichtgewicht haspelbok is geschikt voor een maximale haspeldiameter van 700 mm, een maximale haspelbreedte van 520 mm. en tot een gewicht van 100 kg. Niet voorzien van een geintegreerd hefsysteem. Opvouwbaar voor ruimtebesparende opslag en/of vervoer.

Cable Drum Trailers line