Werken met haspels – Haspelbokken en -assen

Werken met haspels - Haspelbokken en -assen

Opschroefbare Haspelbokken

De klassieke mechanisch opschroefbare haspelbokken zijn uiterst compact, stevig door gebruik van vierkante grondplaten en eenvoudig in gebruik. Gegalvaniseerde uitvoering.

Optioneel kan de LP1 opschroefstang worden meegeleverd.

MJ6_table

Hydraulische Haspelbokken

Hydraulische haspelbokken zijn geschikt voor gebruik op zowel kabelopslag- als uitvoerlocaties. Biedt ruimte voor de meeste voorkomende haspelmaatvoeringen. Opheffen van de haspel kan eenvoudig uitgevoerd worden. Voor een optimaal veilige werkomgeving is het mogelijk om een elektrische aandrijving op de haspelbok te monteren. Gegalvaniseerde uitvoering.

HDJ6_table

Haspel-Assen

Ons standaardassortiment haspel-assen zijn van hol of massief staal (verdere opties zoals aslagers, andere diameters en lengtes zijn op aanvraag leverbaar). Haspel-assen worden naar wens geleverd met standaard borgringen, enkelvoudig getrapte borgringen voor gebruik met een specifieke haspel, of meervoudig getrapte borgringen voor gebruik in combinatie met diverse haspels.

Overig materieel ten behoeve van werken met haspels, inclusief haspelbokken met een capaciteit tot 50 ton en haspelbokken met haspelrem, zijn op aanvraag leverbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Cable Drum Trailers line