Kabelvlieters

Kabelvlieters

Kabelvlieters zijn een handig en efficiënt hulpmiddel voor het installeren van elektriciteitskabels. Herbruikbaar (aan inspectie onderhevig) en tevens bruikbaar voor het make van een verbinding met andere cilindrische objecten.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Singleeye_table
*Alle bovenstaande artikelnummers hebben betrekking op kabelvlieters met een enkel oog. Voor de overige uitvoeringen vervangt u ‘SE’ voor één van de codes below.

Single Eye (SE)

Single Eye (SE) – Geschikt voor trekken van medium tot zware lasten, waarbij de kabel uitsluitend op het uiteinde getrokken kan worden.

 

Fleeting Eye (FE)

Fleeting Eye (FE) – Vergelijkbaar met type SE, echter geschikt voor situaties waarbij het wenselijk is het uiteinde van de kabel gedeeltelijk door de vlieter te voeren.

Double Eye (DE)

Double Eye (DE) – Geschikt voor trekken van medium tot zware lasten. Belangrijkste voordeel ten opzichte van type SE is de mogelijkheid om de vlieter op verschilllende posities op de kabel te gebruiken (niet uitsluitend op uiteinde).

Lace Up (LU)

Lace Up (LU) – Vergelijkbaar met type DE, echter met de mogelijkheid om de vlieter op de kabel vast te stikken. Met name praktisch wanneer de vlieter ver op de kabel geplaatst moet worden, of wanneer de kabel aan het uiteinde is voorzien van een connector.

Open Ended (OE)

Open Ended (OE) – Geschikt voor het maken van een connectie tussen twee kabels, en voornamelijk toegepast wanneer verouderde kabel wordt vervangen voor nieuwe kabel (zie onze website voor specificaties).

Non Conductive (NC)

Non Conductive (NC) – Geschikt voor gebruik in water, glasvezel-toepassingen, offshore of diverse toepassingen in de elektrobranche. Vervaardigd van sterke, niet geleidende aramidevezel.

Cable Drum Trailers line