Kabelrollen

Kabelrollen

SLR1

SLR1

De SLR1 is een compacte kabelroller, voor gebruik in situaties met beperkte ruimte. Inzetbaar tot een maximale kabeldiameter tot 90 mm.

 

SLR2

SLR2

De SLR2 kabelroller is feitelijk gelijk aan type SLR1, met als voordeel dat deze variant over bestaande kabels of andere objecten geplaatst kan worden.

 

SLR4

SLR4

De SLR4 is een heavy duty kabelroller, inzetbaar in diverse omstandigheden en tot een maximale kabeldiameter tot 130 mm. OPMERKING: voor de allerzwaarste kabels kunnen de diabolo-rollen vervangen worden voor heavy duty vlakke rollen.

 

SLR5

De SLR5 is een heavy duty kabelroller, feitelijk gelijk aan type SLR4, met als voordeel dat deze variant over bestaande kabels of andere opjecten geplaatst kan worden.

 

SLR7

De SLR7 is een heavy duty kabelroller met een uniek design: geen hoeken maar afgeronde vormen. Past in een veilige werkomgeving en tevens wordt de kans op beschadiging van de kabel (in geval van omvallen van een kabelrol) tot een minimum beperkt.

SLR8

De SLR8 is een heavy duty kabelroller, welke over meerdere bestaande kabels geplaatst kan worden en de kabel tevens hoog boven de grond houd.

SLR9

De SLR9 kabelroller is feitelijk gelijk aan type SLR4, echter voorzien van een bodemplaat voor gebruik op een zachte ondergrond of zand.

SLR10

De SLR10 is een heavy duty kabelroller, vergelijkbaar met type SLR5, echter inzetbaar tot een maximale kabeldiameter tot 205 mm. OPMERKING: voor de allerzwaarste kabels kunnen de diabolo-rollen vervangen worden voor heavy duty vlakke rollen.

SLR11

De SLR11 is een heavy duty kabelroller, geschikt voor gebruik in de meest uiteenlopende situaties Vergelijkbaar met type SLR4, echter 100 mm. langer met vlakke dwarsliggers.

SLR12

De SLR12 is de zwaarst uitgevoerde kabelroller uit ons assortiment en is inzetbaar in de meest uiteenlopende situaties. In vergelijk met andersoortige kabelrollers, draagt de vorm van de roller bij aan een stabiele koers van de kabel.

SLR13

De SLR13 is vergelijkbaar met type SLR12, echter voorzien van een roller welke geschikt is voor een maximale kabeldiameter tot 214 mm.

 

Pijpleiding- En Kabelrollers

LR1

De LR1 kabelroller met V-vorm leidt de kabel van de haspel in de sleuf. De vormgeving is dusdanig dat de kabel gecentreerd wordt. De LR1 is met een breedtemaat van 500 mm. tevens bruikbaar voor installatie van leidingwerk, waarbij de roller direct in de sleuf wordt gepositioneerd.

LR2

De LR2 kabelroller is vergelijkbaar met type LR1, echter met een breedtemaat van 850 mm. en is aan weerzijden voorzien van geleiders.

LR3

De LR3 is een heavy duty roller met V-vorm, vergelijkbaar met type LR2, echter met een breedtemaat van 1.050 mm. en rollers van superieure kwaliteit.

LR4

De LR4 is een heavy duty roller, met een ontwerp waarbij de kabel over de volledige haspelbreedte wordt ondersteund.

Mangat Rollers

MR1

De MR1 mangat kabelroller geleid de kabel van de haspel in het mangat, of het polyprop-touw eruit (voorafgaand aan de kabeltrek). Voorzien van twee haken voor borging op de rand van de mangat-ingang. OPMERKING: de aluminium roller kan vervangen worden door een stalen roller voor touw/koord.

MR2

De MR2 mangat kabelroller is vergelijkbaar met type MR1, echter de haken zijn hierbij in een hoek van 90 graden gepositioneerd, waardoor de kabelroller op de hoek van de mangat-ingang geplaatst kan worden.

MR3

De MR3 is vergelijkbaar met type MR2, echter met roteerbare roller welke zich aanpast aan de hoek van de kabeltrek.

 

MR4

De MR4 mangat kabelroller is heavy duty uitgevoerd en geschikt voor een maximale kabeldiameter tot 130 mm.

 

Hoekrollers

BR1

De BR1 is een hoekroller welke zowel individueel gebruikt kan worden, als in een combinatie van meerdere exemplaren middels gebruik van connectoren.

BR2

De BR2 is een heavy duty hoekroller welke zowel individueel gebruikt kan worden, als in een combinatie van meerdere exemplaren middels gebruik van connectoren.

BR3

De BR3 is een heavy duty hoekroller, voorzien van 3 rollers, welke zowel individueel gebruikt kan worden, als in een combinatie van meerdere exemplaren middels gebruik van connectoren.

BR4

De BR4 schuifplaat kan met gebruikmaking van hoekrollers worden ingezet als voordelige oplossing voor het creeren van een hoekvorm (besparing op aantal benodigde hoekrollers).

BR5

De BR5 is een heavy duty kabelroller, vergelijkbaar
met type BR3, echter voorzien van een bodemplaat voor gebruik op een zachte ondergrond of zand.

 

Cable Drum Trailers line