EU Haspelwagens

EU Haspelwagens

Haspelwagens geschikt voor snelverkeer, gefabriceerd conform EU-richtlijnen en uitgevoerd met bedrijfsremmen en verlichting. De haspel is middels twee individueel bedienbare hydraulische pompen te heffen. Tevens geschikt voor gebruik op de projectlocatie door de stevige constructive.

Mocht u in onderstaand overzicht geen haspelwagen treffen die voldoet aan uw wensen en eisen, neem dan contact met ons op. Op basis van uw wensen en eisen bieden we u graag een maatwerk-oplossing aan. Tevens is het mogelijk om gedurende de bouw van een nieuwe haspelwagen of andere trailer, eventuele onderdelen van uw huidige haspelwagen te hergebruiken.

CDT1.55

Haspelwagens Voor Gebruik Op Locatie

Qua constructie en gebruik vergelijkbaar met de EU haspelwagens, echter van zwaarder kaliber en uitsluitend geschikt voor gebruik op de projectlocatie (niet voor gebruik op de openbare weg). Deze haspelwagens worden veelal ingezet op projectlocaties waar een zwaardere belastbaarheid vereist is, in combinatie met aanwezigheid van verlichting en remsysteem.

In aanvulling op de EU haspelwagens en de haspelwagens voor gebruik op locatie, bieden we tevens mogelijkheden tot maatwerk-oplossingen. Ontwerp vindt hierbij plaats op basis van uw wensen en eisen, beschikbare budget en haspelafmetingen. U maakt hierbij zelf keuzes met betrekking tot remsystemen, hefmechanisme haspel, verlichting, vering, etc.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

CDT10

Haspelwagen Opties

 

VEILIGHEIDSKOOI

VEILIGHEIDSKOOI

Als maatwerk leverbaar in diverse uitvoeringen, afgestemd op uw budget.

MECHANISCHE HASPELREM

MECHANISCHE HASPELREM

Voor uitvoer van bovengrondse kabelwerken of preventie van ongewenst afrollen van de haspel (let op: de mechanische haspelrem verminderd de beschikbare breedtemaat).

RVS KENTEKENPLAAT-HOUDER

RVS KENTEKENPLAAT-HOUDERv2

HASPELAANDRIJVING EN -LIFT

HASPELAANDRIJVING EN -LIFT

Zowel leverbaar in benzine als diesel variant. Systeem maakt de hefbeweging van de haspel en assisteert bij op- of afrollen van de haspel.

ELEKTRISCH

ELEKTRISCH KRULSNOER, VERWIJDERBAAR BIJ STILSTAND
preventie van slijtage en vereenvoudigd reparatiewerk bij eventuele schade.

 

 

MULTIVOLT LED-
VERLICHTING
(12V EN 24V)
zeer praktisch bij gebruik van verschillende
trekkende voertuigen.

HEAVY DUTY VERZINKTE
VERLICHTINGS-
BESCHERMERS

Gebruikt & Gereconditioneerd

In aanvulling op de mogelijkheden tot huur of aanschaf van een nieuwe trailer, bieden we tevens mogelijkheden tot het preventief en correctief onderhouden van uw bestaande trailers. Daarnaast bieden we mogelijkheden tot aanschaf van gebruikte trailers. Bij verdere interesse kunt u contact met ons opnemen voor meer informative.

 

Trailer_before

Cable Drum Trailers line