Aanschaf

Rotrex biedt een breed scala mobiele en vaststaande lieren, aangedreven takels, haspelwagens en liertoebehoren, voor diverse toepassingen.

Winch Sales

 

Het assortiment bestaat uit onder andere de merken OMAC, Thompson, Colt en Wharton, en Rotrex is tevens distributeur van Ingersoll Rand. Naast nieuwe items biedt Rotrex in diverse productgroepen ook occasions aan, naar wens geheel gerenoveerd en eventueel inclusief RDW-homologatie.

Vanuit onze ruime ervaring en diepgaande productkennis kan Rotrex u optimaal adviseren in het aankooptraject, waarbij technische specificaties, capaciteit en prestaties worden afgestemd op de beoogde toepassing en uw voorkeuren. Om uw aankoopbeslissing verder te vereenvoudigen, heeft u voor veel producten de mogelijkheid om gebruikservaringen op te doen met inzet van huurmiddelen. Deze huurmiddelen kunnen tevens worden ingezet om levertijden van nieuwe machines te overbruggen.

Na uw aanschaf kunt u een beroep doen op Rotrex voor wat betreft uitvoer van periodiek preventief en correctief onderhoud. Op deze manier blijft Rotrex graag bijdragen aan een optimale technische levensduur, en prettig en veilig gebruik. Klik hier voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Een selectie van onze referenties

Winch Sales

Rotrex Winches Customers

Rotrex Winches Customers

Winch Sales